torsdag 3 februari 2011

Veckobrev v5

Hej svejs

En vecka har runnit iväg igen och lite konstigt blev det eftersom jag blev sjuk och fick vara hemma ett par dagar - typiskt när det var roligheter i pulka- och skidbacke och allt! :o(
Nåväl utifrån rapporter från barnen så var det en lyckad dag. Kul åkning och vackert väder, även om några blev rätt så blöta, eftersom det var en stor vattenpöl precis i slutet av backen.. och på tal om pölar så står stora delar av skolgården också under vatten så det är läge att se över påsen med extrakläder, för även fast det är totalförbjudet att gå i pölarna så blir många väldigt blöta ute på rasten... undrar hur det kan gå till? ;o)

Vi har jobbat på med Bb och gör slut på matteboken, den här gången får några ha läxa i matteboken istället för läxbrevet - som tyvärr kom ut först idag eftersom vikarien Erica inte visste något om den. Ytterligare några barn ville gärna göra blåa sidor (extra sidorna) i matteboken som läxa istället för läxbrev.
Vi har fortsatt med musteatern, det blir riktigt långa teatrar och med mycket rekvisita, det ska bli roligt att se föreställningarna sen, jag tänker att det ska ske under nästa vecka.

Nästa vecka
måndag: läsläxa
tisdag: idrott
onsdag:
torsdag: utedag
fredag: idrott + läxbrev


Och som klämkäck avslutning på detta veckobrev vill jag bara säga;

                                                                 "Bättre vara på hal is och ha det glatt,
                                                                  än att gå i lera och sörja"
                                                                                                             Robert Broberg 

Ha det gott till nästa gång!
Lindha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar