lördag 25 maj 2013

Veckobrev v21

                     Tja alla tanter och gubbar

 I veckan har vi haft idrott. Vi spelade inomhusbrännboll. Vi var inne för att det regna och alla hade inte regnkläder och typ alla ville vara inne och Tilda.K  fick en boll på näsan och det gjorde ont
Vi var på biblioteket då var det en tjej som heter Ingrid hon visade 
böcker, vissa var nya och vissa var ganska gamla, man fick låna högst 5 böcker och minst 1  men man måste hinna läsa klart dom nästan alla lånade tre, fyra böcker. Vi har haft superhjältar, det är en musikal. Tio är på teater och 30 på sång & dans. På musikalen så turas sång & dans och teatern om att vara på scen! 
Vi håller på med Närke vi har varsitt häfte med Närkes sjöar, orter, öar och djur. Gullvivan är Närkes landskaps blomma den är fridlyst men om man har den i sin trädgård så kan man plocka den.
 Hej då från Tilda.k och Klara!

Lindhas rader:

Vi har jobbat klart med bronsåldern, sista jobbet var att göra hällristningar (på papper, med oljepastellkrita och vattenfärg) och nästa vecka går vi in i järnåldern.

Vi har också jobbat på i matten, några har börjat (och nästan gjort klart) sista kapitlet som mest är repetition så det går riktigt lätt och bra.

Idag plockade vi ur klassrummet eftersom det ska bli handbollscups övernattningar i hela skolan. Vi håller tummarna för tjejerna från oss som är med och spelar :)


Fripassagerare som följde med in i Joels hår :)
 

Nästa vecka: 
måndag:
tisdag: Ingen idrott, vi åker på cykelutflykt till hembygdsgården efter lunch - kom ihåg: cykel, hjälm, regnkläder, matsäck (om man vill). Vi är tillbaka på skolan 15.00. Föräldrar är hjärtligt välkomna att följa med.
Läxinlämning.
onsdag: Brännbollsturnering hela dagen - kom ihåg: bra skor och kläder.
torsdag: Sista Superhjältarna - kom ihåg: scenkläder - mörka byxor och valfri T-shirt/topp, gärna färgglad och innegympaskor för sång & dansgänget, teatergänget tror jag har sina grejer på plats redan..?
fredag: Vanlig skoldag, pju! Idrott.

Trevlig helg!

Lindha
 


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar