torsdag 20 januari 2011

Veckobrev v3

Hej!
Den här veckan har vi det varit mycket aktiviteter. I måndags hade vi förskoleklassen på besök under fruktstunden och de fick vara med och lyssna på när vi berättade om vad vi skrivit i dagboken, sen var det tänkt att de skulle vara med oss ute på vår sida av gården och leka, men vi fick låta bli det eftersom halva gården stod under vatten. Och sen blev det förbjudet att gå/leka i vattenpölarna - stora som sjöar och gick till knäna... - såvida man inte har dykardräkt vill säga... :o)
Fast nu är det ju fruset igen så det är inte några större problem...
I tisdags var det premiär för rytmiken och det var jätteroligt sa barnen (Lena vickade när jag var på kurs), det var även brottning som ju var roligt, men några av barnen var lite besvikna på att de inte fick möta varann.
Idag (torsdag) var vi i ishallen och "körde slut" på oss, och alla var så duktiga, men det tar på krafterna, jag tror att alla sover gott ikväll..
I det vanliga skolarbetet har vi börjat med bokstaven Öö och kört på i matteboken, många har fått med sig läxa i böckerna nu till på måndag, jag tänkte att vi skulle försöka att få slut på den här boken nu :o)
Vi har också fortsatt med våra fiskar.
Smaragden 1 har fått en ny fröken på halvtid eftersom Maria ska studera på Lärarlyftet under våren, Lisa heter hon. 

Nästa vecka;
måndag: läsläxa, ev. matteböcker och Silorema
tisdag: rytmik, OBS ingen idrott
onsdag
torsdag: Utedag, vi hade tänkt att gå till Falla och åka pulka, men om det inte kommer någon ny snö innan dess så får vi ha vanlig utedag.
fredag: läxbrev 

Trevlig helg!
Lindha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar