fredag 19 april 2013

Veckobrev v.16

                                            Hejsan svejsan alla som läser!!!!!!!!
Vi har haft slöjd. Då gjorde syslöjdarna bokmärken och påsar. Då sydde dom på symaskin. Träslöjdarna dom håller på med att göra dinosaurier. Dinosaurierna är gjorda av trä.
Vi har fått tillbaka brev från våra brevkompisar i Laxå. Jag tror att alla blev jätteglada då. Det brukar dom bli när vi får brev från dom.
När vi hade superhjältarna fick den gruppen som dansar och sjunger öva på 3 sånger och öva på 3 danser. Och så fick dom lära sig några nya steg till en dans. Dom som hade teater övade ganska mycket på sina repliker och så lekte dom en lek. Sen skulle teater gruppen och sång och dans gruppen träffas och visa lite vad de hade gjort.
Vi har åkt buss till Örebro för att gå på en utställning som hette Fågel, fisk eller mittemellan  som handlade om Karl-Axel Pehrson och så var det såklart lite tavlor som han hade gjort. Vi tror att tavlorna var original. Där tittade vi lite på utställningen. Sen fick vi gå in i en låtsasdjungel. Jag tror att nästan alla eller alla tyckte att det var roligt att gå in där. När vi alla hade varit inne där en stund gick vi ner. Där nere skulle vi pyssla. Man fick välja om man ville göra en skalbagge eller en trollslända fast det tog slut på trollsländor. När man hade valt vad man ville göra skulle man sätta ditt ögon och sätta dit lite vad man ville ha och om man ville fick man måla den. Jag är rätt så säker på att alla tyckte det var jätte roligt!!!!!!
Nu har alla redovisat en av sina dinosaurier utom Tilda A. när hon har redovisat en av sina dinosaurier har alla redovisat.
Vi har gjort matteprov A och B fast några har inte gjort dom. Så jag får inte skriva vad man skulle göra.               


                                             Hej då så länge!!!!!!!!!!!!!!



                                                   Av:Vilma 19/4-13

Och här är bilder på några av våra alster:


























Lindhas rader:
Inte så mycket att tillägga där.. :)
Nästa veckas läxa blir lite mindre och då lite kortare tid: tisdag till fredag.

Nästa vecka:
måndag: SongStars har minikoncert för oss
tisdag: idrott + läxinlämning + läxutlämning
onsdag: slöjd
torsdag: Superhjältarna - ni som har sång och dans: kom ihåg innegympaskor!
fredag: idrott

Trevlig helg!
Lindha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar