fredag 4 maj 2012

Veckobrev v18

Hej

Det är lite konstigt med kortveckor, när man tror att det är måndag har det redan blivit onsdag, skönt på sitt sätt men ändå lite knepigt...

Nåväl, vi har jobbat på med diagrammen, och i matteboken är vi i stort sett klara med kap. 9, nästa vecka börjar vi med bokens sista kapitel, som bla handlar om subtraktion med uppställning.

I rymdtemat har vi forskat lite till och haft några redovisningar, barnen gör mycket bra ifrån sig, de har skrivit intressanta texter som är lätta att förstå, att de sen kan presentera sina texter bra är ju heller inte fel.
Vill också berätta att det har fungerat väldigt bra med att barnen jobbar ganska mycket själva i datasalen, vilket ju är en förutsättning för att vi ska kunna använda den, eftersom jag måste gå emellan och inte kan vara där hela tiden, men som sagt det har fungerat mycket bra.

Vi har skrivit brev till brevkompisarna i Laxå igen, det har gått SUPER-DUPER-BRA! Jag är så glad och stolt, alla har skrivit som galningar, intressanta, roliga och fina brev. Alla har verkligen jobbat så jättebra att vi faktiskt snart är klara med dem. Redan!

Nästa vecka: det är mycket på gång nu så häng med!
Vi kommer under veckan att få våra fjärilslarver så nu börjar det temat också.
måndag: Vi slutar 13.00 och det blir ingen idrott.
tisdag: Fritidshemmens Dag, berörda barn slutar 12.30, vi andra går som vanligt till 14.00.
Läsläxa och idrott.
onsdag: Gycklargruppen TRiX kommer till oss i 2:an och 1:an. Vi kommer att ha tiden 8-9 så det är jätteviktigt att alla är inne i tid. Inget ombyte behövs, men se till att vara klädd i bekväma kläder att göra akrobatik i.
torsdag: TRiX igen. Vi slutar 14.00. Vi har tiden 8-9 igen (se ovan) och det blir gemensam avslutning för alla klasser 13-14. Alltså slutar vi 14.00 den här dagen.
Läxbrev.
fredag: Slöjd + ukulele

Trevlig helg!
Lindha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar