fredag 11 januari 2013

Veckobrev v2


Hej alla mammor och pappor i veckan har vi har ändrat slöjd grupper. Vi har fått våra brev från Laxå och läst dom. Före jullovet pysslade vi med olika saker och tittade på julshow. vi har jobbat med The Body och vi är nästan klara för att redovisa.
Hej då från Marcus och Olle

Lindhas rader:
Ja hej igen!
Det var allt skönt att komma igång igen - även om det är lite tungt att komma upp på mornarna :o)
Vi har inte hunnit med så särskilt mycket - vi  har ju bara jobbat i tre dagar, men vi har koncentrerat oss på matteboken och att skriva svar på breven från Laxå. Den här gången skriver vi på dator och vi har tränat på att infoga bilder.
Och matteboken då, vi jobbar på ganska hårt, med skala och proportionella samband - att om ett kg potatis kostar 6kr så kostar 2kg 12kr (2kg*6kr) osv.
Eftersom vi inte är riktigt klara med matteboken än så kommer läxan bli i den de närmsta veckorna, jag skriver i boken hur långt var och en ska ha hunnit till ett visst datum, MEN! boken måste med tillbaka till skolan varje dag så vi kan jobba i den här också.

Nästa vecka:
måndag:
tisdag: Vi åker till Universitetet i Örebro och får vara testpiloter/försökskaniner för blivande tekniklärare. Vi startar och avslutar dagen i skolan - ordinarie tider gäller. Vi åker buss och skollunchen består av macka, festis och frukt som var och en får här på morgonen. Man får ta med egen matsäck om man vill.
Ingen idrott. Läxinlämning.
onsdag: slöjd och musik
torsdag: läxutlämning
fredag: idrott


Trevlig helg!
Lindha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar